У Києві
UA | RU
Prompolitinform

Тетяна Голуб: «Усе більше українських та міжнародних компаній використовують сервіси E-COM для оптимізації власних бізнес-процесів»

Зв'язок та IT 13.02.2018
Тетяна_Голуб_компанія_Е_СОМ

Е-документообіг обирають усе більше українських бізнес-одиниць: від малих підприємців до великих компаній. Той, хто перейшов на електронний обмін даними, забув про ручне введення даних та трудовитрати, помилки ручного введення, накопичування, втрату та псування документів. Як відзначають експерти, минулий рік став знаковим для розвитку безпаперових технологій. Своїми ключовими досягненнями у другому півріччі 2017 року, успішними результатами автоматизації українського бізнесу, новими тенденціями у світі електронного документообігу ділиться команда EDI-провайдера E-COM.

Безпека та захист інформації, мультифункціональність та автоматичне оновлення, простий і зрозумілий інтерфейс — такий перелік обов’язкових вимог сьогоднішнього користувача до сервісу електронного документообігу. Після низки літніх кібератак пошук такого рішення став особливо актуальним. Багато хто зупиняє свій вибір на онлайн сервісі E-DOC. На сьогодні у його перевагах переконалися 4300 користувачів.

Тільки за друге півріччя 2017 до них приєднались такі бізнес-лідери, як інтернет-супермаркет Rozetka, RedBull Україна, мережевий оператор ТРЦ Arricano, сервіс MedLife.Pro, міжнародна компанія “Метінвест”, “Перша українська сервісна компанія”, Sanofi Україна, Raben Україна, Global Finance, “Геберит Трейдинг” та інші. До слова, на запит компанії “Метінвест” був розроблений та впроваджений новий тип документа у логістиці — “Замовлення на транспортування”.

За друге півріччя 2017 послугою інтеграції платформи EXITE-EVOLUTION у свою облікову систему скористались 67 компаній. На сьогодні загальна кількість інтегрованих постачальників в Україні складає більше 500. Сумарна кількість надісланих та оброблених EDI-повідомлень дорівнює 12 508 812. За цей час торгівельним мережам було впроваджено 49 типів EDI-документів.

Список тих, хто відмовився від паперу та перейшов на е-документообіг, поповнився такими торгівельними мережами, як “Сушия”, “Ла Фаріна”, “Акорд-2017”, “Чернігівторг”, “Ужгород П.С.Ю.”, “Клас”, “Там-Там”, “Крамниця добра-2”, інтернет-супермаркет Rozetka. До користувачів EDI приєднались і такі відомі постачальники, як “Житомирські Ласощі”, Immilkсo (ТМ “Хуторок”), “Меблі Прогрес”, “Ризький хліб”, “Соколівський м’ясокомбінат” (ТМ “Українські ковбаси”), ПН “Юкрейн” (ТМ “Kabrita”), “А.М.В.-Карпати” (ТМ “Крайна”),
Megogo.net та багато інших.

Продуктивним вказаний період був і для команди онлайн бізнес-платформи TendEx. До числа її користувачів приєднались 833 нові компанії, серед яких такі торгівельні мережі, як Digma, “ЛотОК”, ProStor, “Близенько”, “Червоний Маркет” та великий виробник “Терра Фуд”. За цей час було створено 5 677 тендерів, в яких взяли участь 3 850 компаній.

За друге півріччя 2017 року до кристувачів “Е-специфікація” приєднались 685 постачальників. За допомогою сервісу швидше та простіше стали погоджувати ціни зі своїми контрагентами такі торгівельні мережі, як Novus, Prostor, “Клас”, Socar, “Файно маркет”, “Вересень”. На фінальному етапі впровадження сервісу знаходяться такі мережі, як Varus та “Окко”.

На “Портал Сертифікатів” було завантажено понад 1000 сертифікатів та інших документів з якості. У зручності користування цього сервісу переконались більше 100 нових постачальників та 16 торгівельних мереж. На сьогодні сервіс використовують понад 130 компаній, серед яких торгівельні мережі “Два кроки”, “Файно маркет”, “Близенько”, “Аптека 911”, “Вересень”, “Економ”, “ЛотОК”, Pampik, “Дари моря”, Salateira, “Пчелка маркет” та інші.

DistribEx обрали 35 нових постачальників та їх дистриб’юторів. На сьогодні сервіс використовують понад 150 компаній. Серед нових користувачів DistribEx такі великі постачальники, як “Ярич”, “Слобожанський миловар”, “АПК-Інвест” (ТМ “М’ясна весна”), “Афіна-груп”, “ВГП” (ТМ “Рута”).

За вказаний період сервіс SignEx успішно використовували 108 компаній, що дозволило масово підписувати та надсилати документи з ЕЦП прямо зі своїх облікових систем. За друге півріччя 2017 року сервісом ReportEx скористались більше 170 користувачів, які створюють та надсилають звітність в електронному вигляді у всі контролюючі органи України.

З сервісом FactorEx працюють такі банки, як УкрСоцБанк, ПУМБ, Таскомбанк, Марфін Банк, а також факторингові компанії: Факторинг Фінанс та Глобал-Фінанс. Факторингові операції набагато простіше, зручніше та швидше здійснювати в єдиному онлайн середовищі, тому банки рекомендують своїм клієнтам-користувачам платформи EXITE-EVOLUTION підключатися до сервісу FactorEx.

Друге півріччя 2017, як і весь попередній рік, було для нас успішним і продуктивним. Усе більше користувачів зупиняють свій вибір на сервісах E-COM. Серед них відомі торгівельні мережі, глобальні банки та потужні промислові компанії. Досягти цього вдалося завдяки вдалій комбінації трьох складових: ефективного стратегічного планування, інноваційним технологічним підходам та згуртованій професійній команді, зазначила Тетяна Голуб, директор департаменту продажів E-COM.

 За її словами, компанія за цей час значно перевищила ті плани, які ставила перед собою. Клієнтський портфель поповнився новими міжнародними компаніями, а на E-Service Conference було створено унікальний майданчик для взаємодії бізнесу та держави. Втім, головне концептуальне досягнення E-COM полягає в тому, що компанія впевнено стає драйвером розвитку безпаперових технологій, який формує та задає тренди українського бізнесу.

Інші матеріали розділу Зв'язок та IT

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який має врегулювати Telegram в Україні

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт №11115, яким пропонується відрегулювати діяльність платформ спільного доступу до інформації, зокрема, месенджера Telegram. Картка законопроєкту, пише Рубрика, опублікована на сайті Верховної ради, повідомляє портал PromPolitInform. Авторами законодавчої ініціативи є нардепи від різних… Продовження…


Від Бєлгорода до Красноярська: хакерська група «BO TEAM» атакувала ворога у кібепросторі

Українська група кіберактивістів «BO Team» за останній тиждень провела цілу низку хакерських атак на ворожі інформаційні ресурси. Цього разу об’єктами хакерських ударів стало технологічне обладнання не тільки державних чи комунальних структур, але і приватних, суто… Продовження…


Google та Amazon слідом за Microsoft заблокують російським компаніям доступ до хмарних сервісів

З 20 березня Amazon та Google слідом за Microsoft також закриють доступ до своїх хмарних сервісів для російських компаній через санкції Європейського Союзу проти рф. Про це, пише Рубрика, мова йде у заяві компанії Softline, одного з… Продовження…


Київстар інвестує 5,8 млн грн в ІТ-навчання дітей-сиріт

Київстар, провідний український оператор мобільного зв’язку, оголосив про інвестицію 5,8 мільйона гривень у навчальну ініціативу з метою забезпечити ІТ-освітою та необхідними технічними пристроями понад 340 старшокласників, які втратили одного чи обох батьків під час війни… Продовження…


ШІ зможе створити зброю, яка зітре людей з лиця землі. Як цього не допустити

Учені розробили метод тестування ШІ-моделей на наявність «знань», які можна потенційно використовувати на шкоду. Штучний інтелект (ШІ), як і інші технології, може використовуватися як у хороших, так і в поганих цілях. Учені з Корнельського університету… Продовження…


Інвестиції в сучасні технології і штучний інтелект є нашим пріоритетом – Юлія Свириденко

Інвестиції в українські компанії, які використовують штучний інтелект, за останні 10 років значно зросли. Ця тенденція зберігається, попри війну. На цьому наголосила перший віцепрем’єр-міністр – міністр економіки України Юлія Свириденко під час панельної дискусії «Штучний… Продовження…


Усі матеріали розділу
Про нас / Контакти / Реклама

© Prompolitinform, 2015-2024
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на prompolit.info. Редакція порталу Prompolitinform може не поділяти позицію авторів

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: