У Києві
UA | RU
Prompolitinform

Українські шахти перевиконали місячний план вуглевидобутку

Промисловість 02.04.2019
62808

У березні вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули       2 млн 663 тисяч 396 тон вугілля. План виконаний на 104%.

Про це повідомляє прес-служба Профспілки працівників вугільної промисловості України, інформує портал ПромПолітІнформ.

Зокрема, шахти, підлеглі Міненерговугілля, добули 309 тисяч 308 тонн вугілля, що склало 98% виконання плану. За планом не вистачило 4 тис. 492 тони вугілля.

У Донецькій області підприємства вугільної промисловості всіх форм власності в березні добули 787 тисяч 210 тон вугілля. Державними шахтами Донецького регіону було видобуто 131 тис. 678 тон вугілля. При цьому рівень видобутку вугілля на державних шахтах області в порівнянні з плановим завданням було зменшено на 19 тис. 822 тони.

Видобуток вугільних підприємств Луганщини всіх форм власності в березні поточного року склав 41 тис. 698 тон палива. На підприємствах Міненерговугілля Луганської області піднято на-гора 41 698 тон вугілля. На державних шахтах “мінус” до планового завдання склав 702 тони.

Вугільним об’єднанням Дніпропетровської області ПАТ “ДТЕК Павлоградвугілля” в березні 2019 року вилучено з надр 1 млн 698 тис. 556 тон вугілля. План перевиконано на 55 тис. 566 тон.

У Львівській області трудовий колектив ДП “Львіввугілля” добув 130 тис. 367 тон вугілля, що перевищує планові показники на 19 тис. 367 тон.

Гірники ВАТ “Шахта “Надія” видобули за минулий місяць 10 тис. 970 тон вугілля. “Мінус” до планового завдання склав 30 тон.

Держпідприємство “Волиньвугілля” в березні видобуло 5 тис. 565 тон вугілля. Рівень вуглевидобутку нижче планового завдання на 3 тис. 335 тон.

З початку року вуглевидобувні підприємства всіх форм власності видобули 7 млн 763 тис. 937 тон вугілля, що на 37 тисяч 964 тон вугілля менше запланованого.

Шахти, підпорядковані Міненерговугілля добули з початку року 955 тисяч 481 тону вугілля, що склало 103% виконання плану.

Нагадаємо, за даними Держстату, в 2018 році Україна купувала вугілля в країнах Євросоюзу, Африки і на американському континенті, а також в Казахстані, Молдові та Росії.

Інші матеріали розділу Промисловість

Дістанемо до будь-якого лігва ворога. Україна розпочала виробництво ракет з дальністю понад 640 км

Україна розгорнула виробництво ракет з дальністю понад 640 кілометрів. Про це, інформує «Ми – Україна»,  розповів міністр стратегічної промисловості України Олександр Камишин в інтерв’ю The Washington Post, повідомляє портал PromPolitInform. Окрім цього, наша держава почала розробляти… Продовження…


Німецький концерн Rheinmetall планує побудувати в Україні щонайменше 4 збройові заводи

Гендиректор німецького Rheinmetall Армін Паппергер у четвер, 14 березня, заявив, що концерн планує побудувати щонайменше чотири збройові заводи в Україні. Як пише Еспресо, про це інформує Le Monde, повідомляє портал PromPolitInform. Вказано, що йдеться про будівництво… Продовження…


В Україні налагодили виробництво аналогів американських M113, MaxxPro і Humvee

В Україні під час повномасштабної війни налагодили виробництво аналогів американських бронемашин M113, MaxxPro і Humvee. Вони вже використовуються в бойових умовах. Про це, інформує NV, розповів в ефірі телемарафону у неділю, 3 березня, представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає… Продовження…


ЗСУ отримали 46 нових видів озброєння українського виробництва з початку року, – Міністерство оборони

ЗСУ за перші два місяці 2024 року отримали 46 зразків озброєння та військової техніки, які розроблені та виготовлені в Україні. Про це, передає Міноборони,  повідомив заступник міністра оборони генерал-лейтенант Іван Гаврилюк, інформує портал PromPolitInform. «За перші… Продовження…


На Одещині аграрії розпочали весняну посівну

Аграрії Одещини вже розпочали третю весняну посівну в умовах збройної агресії рф. Відповідно до структури посівних площ під урожай 2024 року необхідно посіяти 789,4 тис. га ярих сільськогосподарських культур. Як передає портал PromPolitInform, про це… Продовження…


У Мінекономіки прокоментували розвиток ВПК: Умовно, продати 1000 «Стугон» – купити F-16

Якщо партнери надаватимуть фінансову підтримку бюджету та залученню інвестицій, Україні слід розвивати ВПК усередині країни, заявив Денис Шемякін Україна може почати продавати певні види озброєнь власного виробництва на зовнішні ринки, якщо якоїсь категорії товарів буде… Продовження…


Усі матеріали розділу
Про нас / Контакти / Реклама

© Prompolitinform, 2015-2024
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на prompolit.info. Редакція порталу Prompolitinform може не поділяти позицію авторів

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: