У Києві
UA | RU
Prompolitinform

ЗСУ знищили штаб окупантів під Харковом, загарбники ховаються у підвалах – перехоплення розмови

війна Росії проти України 15.06.2022
22_05_30_Як_змусити_Кремль_і_народ_рф__здраво_оценивать_ситуацию_01

Українські військовослужбовці розбомбили штаб ворога на Харківському напрямку, тепер військові РФ ховаються у підвалах. Про це пише Сегодня посилаючись на розповідь окупанта у телефонній розмові дружині, оприлюднену СБУ на YouTube-каналі, інформує портал PrоmPolitInform.

Дружина військового поцікавилася як він і сказала, що дуже хвилюється за нього і чекає на його дзвінок.

«Я твого дзвінка тепер чекаю, як це, я не знаю… Після вчорашнього. Рідненький, що там – дуже, прямо це?» – запитала вона.

На що окупант відповів, що штаб знищили ЗСУ і вони ледве втекли під час обстрілів, а також, що нема де зарядити телефон і він рідко телефонуватиме.

«Ну, штабу немає! Розбило нах*й! Ми, бл*ть, ледве втекли. Ну, ми з усіма: полковники, генерали – всі були ж там. Я телефонуватиму рідше, бо світла немає, зарядити телефон ніде, 5 секунд поговорю і все», – розповів військовий.

Також він зазначив, що не в курсі, чи всі живі з його товаришів по службі. «Ну, всі встигли, всі живі, та х*й його знає, живі чи неживі», – розповів він.

Інші перехоплення

Родичі окупантів обурюються порядками в армії Росії. Батько російського військового розповів історію про майора, який втратив усю роту на війні в Україні та втік додому.

Дружини російських окупантів вигадують різні способи, як краще втекти з війни в Україні. В одному з перехоплень з’ясувалося, що солдати РФ не хочуть йти вперед. Також вони не довіряють своїм командирам.

Один з військових поскаржився, що вони страждають від спеки, тому що російське командування видало їм лише теплу форму

З Маріуполя привезли 10 повних КамАЗів з «вантажем 200». Це випливає з чергового перехоплення телефонної розмови між окупантом та його дружиною, опублікованого СБУ.

3 квітня СБУ перехопила розмову російського солдата зі своєю сестрою, де він скаржиться на керівництво, яке взагалі не цінує військових.

В одному з перехоплень російські окупанти зізнаються, як розстрілюють мирних жителів в Україні та займаються мародерством і навіть їдять собак.

Військові РФ розкрили причину відведення своїх військ. Як виявилося, вони очікують і бояться ЗСУ, які почали переходити у контрнаступ та звільняти населені пункти.

Стало відомо, що серед російських окупантів зростає невдоволення найвищим командуванням РФ і назрівають бунти. Багато солдатів на межі божевілля від того, що щодня їм доводиться відправляти до РФ колони вантажівок з трупами.

Служба безпеки України перехопила телефонну розмову російського солдата. Окупант розповів, що його колег просто використовують як приманку для Збройних сил України. Одну групу кидають, щоб їх розбили, іншій вдається пройти.

Інші матеріали розділу війна Росії проти України

Бої за Очеретине під Авдіївкою. Ворогу вдалося прорватися і закріпитися, ЗСУ ввели резерви

Російським окупаційним військам вдалося прорватися і закріпитися в Очеретиному на Авдіївському напрямку. ЗСУ ввели резерви для стабілізації, ситуація контрольована. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника ОСУВ “Хортиця” Назара Волошина в ефірі телемарафону, інформує портал PromPolitInform…. Продовження…


Часів Яр: Associated Press показало з дрону апокаліптичну картину атакованого РФ міста (ВІДЕО)

Агентство Associated Press отримало зняте у понеділок ексклюзивне відео з дрону, як виглядає зруйноване місто Часів Яр на Донеччині, яке безперервно атакують та намагаються захопити російські війська. Про це повідомляє  Associated Press, інформує портал PromPolitInform.  “На кадрах… Продовження…


США ввели нові санкції проти РФ за використання хімічної зброї, зокрема хлорпікрину, на фронті

Сполучені Штати Америки оголосили про нові санкції проти Росії та пов’язаних з нею юридичних та фізичних осіб за її повномасштабну війну та застосування хімічної зброї проти України. Про це йдеться на сайті Держдепартаменту США, інформує портал PromPolitInform. Так,… Продовження…


«Нова пошта» відшкодує клієнтам знищені в Одесі посилки

Логістична компанія “Нова пошта”, в один із складів якої в Одесі вчора вдарила російська балістична ракета, компенсує клієнтам пошкоджені та знищені 900 посилок. Про це написав співвласник групи компаній Nova Володимир Поперешнюк, інформує портал PromPolitInform. Згідно з повідомленням, оціночна вартість… Продовження…


Російська армія не зможе захопити Часів Яр до 9 травня – Сили оборони

Російські окупаційні війська не зможуть виконати свій план щодо захоплення Часового Яру у Донецькій області до 9 травня – вони вже кинули на цей напрямок всі ресурси. Про це повідомив офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади… Продовження…


Окупанти вдарили по Харківщині: убили двох людей в авто – Синєгубов

Двоє людей загинули та ще двоє дістали поранення у результаті російських ударів керованими авіабомбами по селищу Золочів на Харківщині. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram “О 10:00 росіяни завдали ударів КАБами по автомобілю та… Продовження…


Усі матеріали розділу
Про нас / Контакти / Реклама

© Prompolitinform, 2015-2024
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на prompolit.info. Редакція порталу Prompolitinform може не поділяти позицію авторів

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: