У Києві
UA | RU
Prompolitinform

«ТОП-100. Рейтинги найбільших» визначив компанії, які отримали спеціальні номінації рейтингу «Найкращі роботодавці України»

Рейтинги 22.09.2023
топ-100

Спеціальні номінації — це невіддільна частина традиційних рейтингів журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших». Визначати номінантів просто і водночас складно. Усі найбільші компанії країни, лідери різних ринків дбають про розвиток корпоративної культури, впроваджують програми з підвищення добробуту своїх працівників та ініціюють масштабні програми з корпоративної освіти. 

З початком великої війни перелік спеціальних номінацій значно зріс. До списку мирного часу увійшли суто воєнні номінації, як-от «Ресоціалізація ветеранів», «Збереження ментального здоров’я» та «Корпоративне волонтерство». А деякі мирні номінації стали виглядати по-особливому саме під час війни, коли бізнес відчув її жахливі реалії. Про це пише delo.ua, інформує портал PromPolitInform.

Справжніми героями виявилися, наприклад, ті компанії, які зберегли зарплати й бонуси тим, хто у перші дні війни ледве встиг виїхати з прифронтових міст. Це підтримало сотні сімей, тисячі українців, врятувало їм життя.

Спеціальні номінації отримали 36 українських та міжнародних компаній. Серед них такі, що не зрадили Україну за часів найбільшої скрути. Наприклад, український підрозділ легендарного «МакДональдсу» — McDonald’s в Україні. Американський бренд показав себе як справжній український бізнес — залишився в Україні й швидко відновив роботу майже у повному обсязі. Працівники компанії активно волонтерять та роздають харчові набори у звільнених та прифронтових зонах.

Ефективно тримають свій галузевий фронт і такі гіганти українського ринку, як ДТЕК, «Нова пошта», ОККО, «Астарта», «Київстар», «Кернел» та МХП. У кожної з цих компаній є свої пріоритети у різних проєктах, але всі вони лідери не тільки бізнесові, але й репутаційні.

Такі самі здобутки є у компаній ПУМБ, «Ельдорадо», «Дарниця», «АрселорМітал Кривий Ріг», «Кормотех» та «Філіп Морріс Україна». Не відстають від них Carlsberg Ukraine, «Імперіал Тобакко», Acino та EVA.

Своїми спеціальними проєктами можуть похвалитися «Метінвест», «Контінентал Фармерз Груп», Vega Telecom, «ІТ-Інтегратор», UNI-Laman Group та KNESS. Особливий підхід до нових ініціатив, які допомагають Україні перемогти, у «AB InBev Efes Україна», Райффайзен Банку, Delta Medical, ЦУМ, Lantmannen та Bayadera Group.

Вони переймаються своїми людьми більше, ніж матеріальними активами. Вони тримають стабільність бізнесу, коли інші терміново виводять свої капітали в інші країни.

У списку не лише піонери українського ринку — з енергетики, ритейлу, харчопрому, але й ті, хто з’явився нещодавно. Серед них, наприклад, учасники грального бізнесу — галузі, яка отримала право на існування в Україні три роки тому. Тепер це багатовекторні холдинги з командами розробників, торговими департаментами та HR-командами. Найактивніші з них стали учасниками нашого рейтингу — VBET, Favbet, Cosmolot, PIN-UP та Slots City.UA.

Компанії активно волонтерять та виявляють притаманні традиційним IT-гравцям принципи керування талантами. Поява таких компаній на українському ринку — це точно більше добре, аніж погано.

Інші матеріали розділу Рейтинги

Україна у лютому посіла друге місце за обсягами експорту катанки до США

Імпорт катанки в США в лютому 2024 року становив 75 315 тонн, що на 5,5% менше, ніж у січні, але на 7,3% більше, ніж у лютому 2023 року. Як пише Мінпром, про це повідомляє портал… Продовження…


Київ найбільше витрачає коштів на допомогу ЗСУ. Скільки спрямовують обласні центри

Обласні центри України у 2023 році спрямували на допомогу ЗСУ 19,5 млрд грн. Майже половину з них — 9 мільярдів — виділили з бюджету Києва. Про це йдеться в опублікованому Комітетом виборців України рейтингу, повідомляє портал PromPolitInform. У Комітеті проаналізували дані щодо бюджетних видатків обласних центрів та міста Києва на сили… Продовження…


Опубліковано рейтинг найкращих платників податків серед мереж АЗК: лідер втричі випереджає найближчого конкурента

Згідно опублікованого рейтингу, абсолютним лідером зі сплати операційних податків є компанія ОККО. Компанія ОККО більш ніж втричі випереджає інші паливні мережі з уплати операційних податків. А крім того, підтримує військових, безкоштовно пригощаючи їх кавою та… Продовження…


ДТЕК увійшов до рейтингу найкращих роботодавців для ветеранів

Наразі майже 4 500 співробітників ДТЕК захищають Україну в лавах ЗСУ. За створення умов для повернення ветеранів на роботу ДТЕК увійшов до рейтингу найкращих роботодавців України. Про це інформує ТСН, повідомляє портал PromPolitInform. ДТЕК увійшов у рейтинг… Продовження…


Внесок бізнесу. Скільки найбільші українські компанії задонатили на ЗСУ та гуманітарні потреби за час війни

Понад 50 приватних компаній та бізнес-груп надали NV Бізнес дані про суми військової і гуманітарної допомоги з моменту повномасштабного російського вторгнення. Вони виділили на ці потреби близько 48 млрд грн Найбільше коштів на допомогу ЗСУ та на гуманітарні потреби з моменту… Продовження…


Український фільм «20 днів у Маріуполі» отримав престижну кінонагороду в США

Український фільм «20 днів у Маріуполі» режисера Мстислава Чернова отримав нагороду Гільдії режисерів Америки (DGA Awards). Про це, передає Укрінформ, повідомляється на офіційному сайті премії, інформує портал PromPolitInform. Стрічка відзначена нагородою в категорії «Найкраща режисура – Документальний фільм»…. Продовження…


Усі матеріали розділу
Про нас / Контакти / Реклама

© Prompolitinform, 2015-2024
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на prompolit.info. Редакція порталу Prompolitinform може не поділяти позицію авторів

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: