У Києві
UA | RU
Prompolitinform

Якість послуг «Київстару» викликає все більше нарікань абонентів

Зв'язок та ITНовини 21.01.2016
55

Якість послуг «зоряного» оператора викликає все більше нарікань абонентів.

Коли дивишся рекламу «Київстару» і читаєш про цю ж компанію в соцмережах і на форумах, то здається, що у даного оператора існує відірване від життя, як і танець на стіні, свій паралельний світ.

Якщо судити з реклами та переможних релізів «Київстару», то складається враження, що по всій Україні йде переможний наступ мобільного оператора. Не вистачає в українському ефірі лише голосу Левітана, щоб переконати жителів країни, що під натиском «зіркової» компанії припав ще один мільйонник або звичайний, але важливий райцентр.

З офіційних повідомлень дізнаємося, що на сьогоднішній день «Київстар» підключив до швидкісного інтернету більше 500 населених пунктів. У Києві, Дніпропетровську та Одесі до мережі 3G щодня підключається 358, 121 і 112 тисяч абонентів відповідно. В цілому по Україні кількість смартфонів і планшетів в мережі «Київстар» становить майже третину від всіх пристроїв – понад 9 млн. І щомісяця їх кількість збільшується на 3%.

Це, на думку менеджера департаменту ціннісного пропозиції “Київстару” Юрії Надичевої, пояснюється розширенням покриття мережі “Київстар”, все більшим проникненням смартфонів і зручними доступними тарифами на зв’язок.

Але це так сказати той самий, відірваний від простих абонентів, паралельний світ, з висоти якого вони виглядають дрібними і нікчемними, нічого не розуміючими в глобальних цілях оператора.

Тепер, з космічною орбіти «зоряного» оператора, спустимося на нашу грішну землю і подивимося, що ж пишуть самі абоненти на форумах і в соціальних мережах.

На форумі jaloba.com.ua автор Leshuy пише: «Низький рівень сигналу Одеська обл., Комінтернівський р-н, Нові Білярі. На території заводу Дельта Вілмар майже скрізь відсутній зв’язок. Рівень сигналу якщо десь і є, то дуже низький».

На тому ж форумі абонент amaranthotel повідомляє: «Жахливо працює зв’язок вже 2 тижні. З 16 червня 2015 року погано працює зв’язок, на кілька годин пропадає зовсім і додзвонитися нікому неможливо».

Про махінації з акціями пише Hanna199718 14.12.2015: «Поповнила рахунок на 50 грн, через два дні зняли всі гроші. Я подзвонила і мене постійно просили передзвонити, ось нарешті вони дізналися мою проблему виявляється що тіпо я підписана на акцію і відправляю смс. Я прекрасно знаю що цього не роблю і мій телефон ніхто не бере, вони все одно думають що це я. Просто охрєнєть. Самі надсилають акції напевно і самі замість мене відправляють. Просто пипец, як “Київстар” зіпсувалися не хочеться ним і користуватися, і іншим не бажаю».

Не кращі відгуки і на сторінці «Київстар» у Фейсбук. Tarik Tristar пише: «Коли Ви зв’язок в Кременчуці полагодите? Кожен другий скаржиться на проблеми зі зв’язком у нашому місті. Оператори навіть відповідь не дають коли всі полагодять».

Наталія Голуб на цій же сторінці повідомляє: «Я є абонентом Kyivstar, тариф «Раціональній». 25 грудня 2015 року я получила смс-повідомлення наступного змісту: “З 12.01.16 змінюються умови вашого тарифом: НЕОБМЕЖЕНИЙ спілкування з абонентами “Київстар” лишь за 2,5 грн. у день, коли телефонуєте. Дзвінкі на інші моб. – 1,50 грн/хв. Деталі: 922 * 72″. За вказаним номером мене Інформують, что мій тарифний план буде змінено автоматично та безкоштовно на «Класичний». Запропонована послуга мене НЕ влаштовує. І не потрібна. У зв’язку з цим прошу повідоміті: 1. Положеннями якіх цивільно-правових документів керували особини, які прийняли рішення в односторонньому порядку, без згоди абонентів, змінити умови договору між сторонами при наданні послуг мобільного зв’язку? А що стосовно оферті та акцепту? 2. Чому Kyivstar надіслав смс-повідомлення з апріорі неправдиву інформацією, нібіто щось про зміну умов тарифів, якщо збираються змінити тарифний план?».

Микола Кріпак також на київстарівській сторінці в Фейсбук пише: «А чому ви завуальовано, похвилинну тарифікацію, називаєте “з першої секунди розмови бла-бла-бла… ?”. Мені здається, що це 10% хитрості + 90% обману, ну знаєте як у банках при оформленні “безвідсоткового” кредиту. І ось Ваші стосунки з клієнтом, будуються за таким принципом. Я думаю, що з появою послуги MNP, (Mobile Number Portability) багато операторів будуть тверезо і прозоро розмовляти з клієнтом, а не прикриватися ширмою із заплутаних тарифів і формулювань».

Після таких одкровень абонентів «зіркового» оператора, розумієш, наскільки велика прірва між паралельними світами «Київстар» і чому в якості музичного супроводу рекламного ролика про танець на стіні була обрана композиція гурту The Hardkiss – Shadows Of Time – тіні часу. Адже сьогоднішній «Київстар» це бліда тінь минулого часу.

Джерело: kraina.name

Інші матеріали розділу Зв'язок та ITНовини

Залужний став послом у Британії

Президент Україні Володимир Зеленський призначив Валерія Залужного послом у Великій Британії. Про це інформує портал PromPolitInform з посиланням на відповідний указ, який опубліковано на сайті Офісу президента. “Призначити Залужного Валерія Федоровича надзвичайним і повноважним послом України у Сполученому… Продовження…


Зеленський призначив нового командувача Сил підтримки Збройних Сил України

Президент Володимир Зеленський призначив нового командувача Сил підтримки Збройних Сил України. Ним став генерал-майор Дмитро Герега. Про це йдеться в Указі № 315/2024, який оприлюднив Офіс Президента, інформує портал PromPolitInform. «Призначити Герегу Дмитра Михайловича командувачем Сил підтримки Збройних Сил… Продовження…


Президент змінив командувача Сил спеціальних операцій ЗС України

Президент України Володимир Зеленський звільнив полковника Сергія Лупанчука з посади командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Відповідний указ опублікований на сайті глави держави, інформує портал PromPolitInform. «Звільнити Лупанчука Сергія Костянтиновича з посади командувача Сил спеціальних операцій Збройних… Продовження…


Залужного звільнили з військової служби, Зеленський підписав указ

Президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення колишнього головнокомандувача Збройних сил України (ЗСУ) Валерія Залужного з військової служби. Про це інформує портал PromPolitInform з посиланням на відповідний указ. “Звільнити генерала Залужного Валерія Федоровича з військової служби у відставку за… Продовження…


Завдяки закупівлі дронів через Prozorro Market вдалося заощадити 65 млн грн

З початку повномасштабної війни держава закупила через електронний каталог Prozorro Market 10 500 дронів для потреб Сил оборони. Про це повідомила пресслужба державної установи “Професійні закупівлі”, передає Liga.net, інформує портал PromPolitInform. Загальна вартість безпілотників, придбаних через Prozorro Market, становить… Продовження…


Верховна Рада звільнила міністра агрополітики Сольського

Парламент звільнив Миколу Сольського з посади з посади міністра аграрної політики та продовольства. Про це повідомив перший заступник голови податкового комітету Ради Ярослав Железняк, інформує портал PromPolitInform. За відповідне рішення проголосувало 273 народних депутати. Сольський, якого підозрюють в… Продовження…


Усі матеріали розділу
Про нас / Контакти / Реклама

© Prompolitinform, 2015-2024
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на prompolit.info. Редакція порталу Prompolitinform може не поділяти позицію авторів

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: